HealPlay

Teamet

team_anna

Anna Unander

CEO & Co-Founder

12+ års erfarenhet av IS/IT-projektledning, affärsanalys, kravhantering, verksamhetsutveckling, innovation och digitalisering inom hälso- och sjukvård och läkemedelsindustrin. Har arbetat för bland annat Sobi, Karolinska Universitetssjukhuset, Novartis och för Region Västmanland (Läkemedelsenheten) och för Region Stockholm, för Programmet Framtidens Vårdinformationsmiljö. Brinner för innovation och digitalisering inom hälso- och sjukvård samt att kunna ge hälso- och sjukvårdens personal och patienter moderna redskap att jobba med. Har en MSc, i Service Management Hälsa, från Lunds universitet.

team_ebbe

Ebbe Strandell

CTO & Co-Founder

15+ års erfarenhet som teknikchef (CTO), Programmerare, utvecklingschef och produktägare. Har bland annat jobbat som CTO på Abbamuseet. Har kunskap om ögon- och huvudspårningssensorteknik från Tobii, för spel. Brinner för att bygga en unik produkt samt ett utvecklingsteam från grunden. Tidigare start-up grundare för företaget Unary. Har en MSE, från Linköpings universitet.

Helén Han

Helén Han

CMO

Är legitimerad sjuksköterska och styrelseledamot vid Karolinska Institutets näringslivsutskott, Medicinska Föreningen. Har erfarenhet av PR, produktledning och företagsrelationer. Bankettvärd för THS Armada, Kungliga Tekniska Högskolan. PR & produktspecialist på TEDxKI på Karolinska Institutet. Företagsrelationschef för CHaSE, karriärer inom hälso- och sjukvård och life science på Karolinska Institutet. Etablerar nätverk med life science företag och sponsorer. Arbetat på Sirona Health Solutions och som säljare på Rob Engström AB. Brinner för digitalisering av hälso- och sjukvård och ökad tillgänglighet i hälso- och sjukvård. Novamedlem och nominerad till Nova 111 Student list 2022 inom Healthcare & Life Sciences. Studerar MSc, i Hälsoinformatik på Karolinska Institutet. Blir klar sommaren 2023. 

linus2

Linus Åkesson

Utvecklare

Studerar spelutveckling på Forsbergs Skola i Stockholm
Åtta års erfarenhet av Teknisk B2B support, för produktintegrering i web och LMS/CMS.

  • Fick hederspris, den 9 maj 2022 i #SASHackathon #IHackForDiabetes!
  • 1st place awarded for Black and White GameJam 2 
    • Contribution: https://itch.io/jam/black-and-white-jam-0101201/rate/1093745
micahel2

Michael van der Poll

Utvecklare

Game Programming student at Forsberg’s school in Stockholm. 

  • 1st place awarded for Black and White GameJam 2 

– Contribution: https://itch.io/jam/black-and-white-jam-0101201/rate/1093745

  • Received Honorary Award, on the 9th of May 2022 for #SASHackathon #IHackForDiabetes! 

– Contribution: an educational Game: https://alch3mi.itch.io/fourtoeight

  • Achieved First Place in the Abbott’s College Old Mutual Computer Olympiad. 
  • He was awarded First Prize for Computer Science in his final year at the Abbott’s College prizegiving

He has 11 years experience in the Casino Industry with specialization in Table Games, and  worked aboard a cruiseliner for Royal Caribbean as a Croupier, and has traveled the world!

IMG_5486

Patrik K Johnson

Design

Arbetar med UX/UI. Examinerad IMD-student från Södertörns högskola.